Què t’oferim?

A kronicom t’oferim un gran ventall de serveis relacionats amb la comunicació corporativa. Creem estratègies per millorar la situació dels nostres clients. Coneix els nostres projectes.

 

Kronicom agència de comunicació, que t'oferim?

 

Branding corporatiu

Estem especialitzats en la creació de marca, perquè tothom la reconegui i l’associïn amb tu. La importància de vincular i impregnar de valors positius et farà estar per sobre de la teva competència.

 

Disseny web

La teva web et dóna més presencia, serietat i professionalitat, i millora la imatge de la teva empresa, situant-la a la vanguardia de les tecnologies. És la forma més econòmica d’exposar els teus productes i serveis, i proporciona un gran estalvi en publicitat.

A Kronicom, podem crear la teva pàgina web segons els objectius a aconseguir.

 

Imatge corporativa

Ho és tot, tant el logotip de l’empresa, com l’ús que en fem d’ell, retolat de vehicles, embalatges de productes, material publicitari per als teus comercials, solucions variades per fires i congressos. T’assessorem sobre com usar la teva marca.

Dissenyem la imatge que millor et convingui en cada moment del teu projecte.

 

Social Media

El social media ajuda a les empreses a augmentar les vendes i la visibilitat de la marca.

A kronicom, gestionem cada campanya de comunicació amb la comunitat social més idònia per als objectius a aconseguir.

 

Producció de vídeo i fotografia

Dintre dels nostres serveis desenvolupem productes efectius per la teva empresa. Vídeos i fotografia corporatius, promocionals, preparats per ser penjats als principals canals de distribució i també en pàgines web.