Posicionament i xarxes socials

El posicionament a Google i a les xarxes socials és un pilar fonamental per donar a conèixer la teva empresa.

 

kronicom posicionament i xarxes socials

 

Vols un bon posicionament i aparèixer a la primera pàgina de Google?

Som especialistes a millorar el disseny de la teva pàgina web i crear contingut optimitzat per a cada ocasió. Creem estratègies adequades per a cada circumstancia, i aconseguirem que la teva marca ocupi les primeres posicions a Google, i puguis arribar amb major facilitat als teus futurs clients.

 

En aquest món competitiu,

cada cop és més important

fer un bon posicionament online.

 

Més sobre el tema:

Existeixen dues formes de posicionament a Google: el SEO i el SEM.

SEO (search engine optimization):

Se centra en els resultats de cerca orgànics, és a dir, els que no són de pagament.

Existeixen molts factors per posicionar de forma orgànica una pàgina web, però val la pena ressaltar el més important, l’autoritat.

L’autoritat és bàsicament, la popularitat d’una web. Com més popular sigui, més valuosa és la informació que conté. És el factor que més es te en compte, es basa en l’experiència dels usuaris.

Per altra banda, el motor de cerca, és a dir Google, també fa part de la seva feina, que es poden resumir en dos factors: el rastreig i la indexació.

En el rastreig, un motor de cerca, recorre la web amb el anomenats robots o bots. Els bots, recorren tota la pàgina web a través dels enllaços, com ho faria un usuari. Passen d’un enllaç a un altre i recopilen dades sobre aquestes pàgines, que després proporcionen als seus servidors.

La indexació, és quan els bots ja han rastrejat la pàgina. Aquesta s’afegeix a un índex on s’ordena segons el contingut, la seva autoritat i la seva rellevància. Si tot aquest procés es fa correctament, estarem en les primeres posicions.

SEM (serach engine marketing):

Es centra en la creació d’anuncis de pagament per clic a través de Google.

És una eina que ens ofereix Google a través dels seus serveis, Adwords i Adsense. Són eines molt eficients si se sap com utilitzar-les.

En crear una campanya, s’escullen unes paraules clau que defineixen el nostre producte o servei. Mitjançant una optimització oportuna en viu, podem aconseguir un retorn de la inversió més eficient y ràpid.

Amb el SEM no està tot fet, una bona campanya s’ha de completar amb el SEO.

Xarxes Socials:

Per una altra banda, per aconseguir un bon posicionament a les xarxes socials, cal seguir una sèrie de passos que varien segons cada xarxa social.

Principalment, cal fer publicacions periòdiques, que aportin informació d’ús per a l’usuari. Si no generes contingut de forma regular, es pot interpretar que no generes una activitat substancial com empresa.

 


 

clients_ca-04-02