Imatge corporativa

La imatge corporativa ocupa un lloc de rellevància en la comunicació de la teva empresa. La seva meta principal és un missatge que arribi al públic destinatari.

 

Kronicom imatge corporativa

 

Quin objectiu perseguim?

L’objectiu dels nostres dissenyadors, és, a través del disseny, crear una imatge ideal, especifica i identificable a primera vista, perquè la imatge corporativa ho és tot, des de el logotip fins com l’apliquem al nostre correu electrònic. És important tenir controlat el retolat dels vehicles, embalatges de productes, i com ens mostrem en Stands comercials. En definitiva, és la primera impressió i el missatge que el client s’emporta.

 

A kronicom t’ajudem a

desenvolupar la teva nova imatge corporativa.

 

Més sobre el tema:

Un dissenyador sap com barrejar tipografies i colors. Però no solament amb aquesta combinació es fa un bon logotip, i molt menys tota la imatge corporativa d’una empresa. Per això és necessari fer un estudi de mercat, aconseguint diferents indicadors sobre els clients potencials. Amb aquests factors es determinen uns criteris gràfics amb el que els teus clients se sentiran identificats.

No només cal que sigui bonic, també funcional.

A kronicom et podem ajudar amb la teva imatge corporativa, creant: logotips, documents corporatius, fulletons i catàlegs, banners, cartells, newsletter, anuncis en premsa, etiquetatge, bosses, caixes i embalatges.

 


 

clients_ca-04-02