Desenvolupament

Durant el desenvolupament de la teva web, tot cobra vida.

 

kronicom desenvolupament web

 

Portem a terme el desenvolupament complet de la teva pàgina web, en funció del disseny acceptat i dels objectius a aconseguir. Tenim en compte tots els aspectes del SEO perquè la pàgina estigui 100% optimitzada per a la indexació en els motors de cerca.

Utilitzem les últimes tecnologies web com són, PHP5+ i MySQL o en últimes versions, MariaDB. La maquetació es fa íntegrament amb HTML5 i CSS3 poden així, acceptar reproduccions multimèdia sense fer ús del ja acabat Flash. També fem ús de JavaScript per les animacions i retocs de maquetació.

 

Un bon desenvolupament web, ha de tenir en compte el treball anterior,

des del disseny pactat, fins als objectius de SEO.

 

Aspectes importants de la programació

Primer de tot, és important contractar un servei d’allotjament capaç de suportar totes les necessitats del projecte. Seguidament, contractar el domini que contingui el nom del projecte.

La velocitat de càrrega és, un punt molt important perquè la web sigui eficaç. Si la carrega és superior a 7 segons, es poden perdre clients potencials, perquè poden perdre gran part de l’interès. Per això, cal que el codi estigui optimitzat i les imatges, optimitzades per a l’ús en web.

Depenent del lloc web, hem d’implementar plugins de seguretat, per evitar atacs externs. Les nostres bases de dades estan protegides, per a poder restaures en cas de pèrdues o atacs.

Implementem el codi necessari per poder usar Goolge Analytics. D’aquesta manera, podem monitorar a tots els nostres usuaris, i saber quin és el seu comportament dintre de la pàgina. D’aquesta manera, podem traçar un pla d’acció comunicatiu que s’ajusti a la realitat i fer els canvis necessaris per oferir un millor servei.

 


els millors clients de kronicom.com