WEB – RoleModel management


Client: RoleModel management

Projecte: Maquetació web


La pàgina de l’agència de models RoleModel management ha estat creada a partir del disseny que ens va aportar el client. El seu objectiu principal era crear un lloc web que plasmés els conceptes frescos de RoleModel.

En el disseny i constàvem moltes animacions, com el menú a pantalla completa. Tanmateix l’efecte de “hover” sobre els models, i l’efecte “parallax” de l’inici.

S’ha aconseguit una maquetació, a partir d’un disseny fresc, que trenca els esquemes de les tendències actuals. I recuperant les textures i els colors pastels.

Per a realitzar la maquetació d’aquest projecte hem confiat amb tota la força del CMS WordPress i el poder de Bootstrap, per poder mantenir el disseny requerit pel client, sense perdre la perspectiva del “Mobile first”, és a dir, pensant sempre en l’usuari mòbil.

Es van programar eines especials perque el client pogués modelar les notícies de la portada, fent que cada notícia ocupi l’espai que el client vulgui, i poder crear formes i ordenacions curioses i diferents.

Des del punt de vista de SEO, la pàgina web de RoleModel ha sigut optimitzada per poder-se situar a les primeres posicions de Google.

 

pàgina inicial de Role Model

Pàgina d’inici de Role Models management.

 

Role Models models

Pàgina dels models de dones de Role Models.

 

Role Models models

Pàgina dels models d’homes de Role Models.

Role Models models

Pàgina dels models de nens de Role Models.

Role Models projectes

Pàgina de projectes de Role Models.

 


 

els millors clients de kronicom.com