Les claus per aconseguir més conversions

Tots els aspectes, en l’àmbit de disseny, que triem per a la nostra pàgina web té un impacte directe en el comportament dels visitants o clients i això es tradueix en més o menys conversions. Si volem obtenir les màximes conversions haurem de cuidar al màxim els colors, textos, crides a l’acció, pàgines d’aterratge i pàgines de serveis.

 

las claves para mejorar las conversiones / les claus per una millora de les conversions

 

Pàgina d’inici:

La pàgina d’inici o “home” de la teva web és la cara del teu negoci. Ja que és la pàgina amb més trànsit de tot el web.

Per aquest motiu, ha de ser visualment atractiva, comptar amb més imatges que text i amb un format senzill. Amb la pàgina d’inici els visitants han de ser capaços d’entendre ràpidament com és l’objectiu de la teva empresa i alhora trobar el que estan buscant.

Avui en dia gairebé la meitat del trànsit que té una pàgina web procedeix de dispositius mòbils i tauletes. Així que l’has de tenir en compte quan facin el disseny de tota la teva pàgina web i en especial la pàgina d’inici.

 

Crida a l’acció o “Call to action”:

Una crida a l’acció que generi intriga i expectació per als teus visitants, tindrà un impacte significatiu en la teva taxa de conversió.

Les millors pràctiques per al disseny de trucades a l’acció inclouen l’ús de colors i text que siguin visualment atractius alhora que incorporar la informació suficient perquè l’usuari sàpiguen que passarà després de fer clic. Paraules orientades a l’acció com “registreu-vos ara” o “aprèn més” poden ser un bon exemple de crida a l’acció.

 

Pàgina d’aterratge o “LandingPage”:

Una pàgina d’aterratge és l’espai on vols que els teus clients acabin després de cridar-los a l’acció. Hi ha diversos elements d’una pàgina d’aterratge que converteixen de manera efectiva als teus visitants en potencials clients.

La teva pàgina d’aterratge ha de tenir, òbviament, un disseny similar a la resta de la teva pàgina web, ha de ser clara i concisa com la teva pàgina d’inici però amb títol gran i una descripció clara dels beneficis que els teus visitants poden obtenir dels teus serveis, ofertes o resolució del problema.

 

Bloc:

El bloc no està pensat per a usar-se com una tàctica directa de venda. Però si per millorar el teu posicionament SEO i tenir una porta d’entrada de trànsit a la teva pàgina web.

Per aconseguir que un blog tingui èxit i pugui aconseguir conversions cal tenir present aquests aspectes:

  1. Un disseny d’acord amb la resta de la pàgina web.
  2. El públic al qual vols arribar amb els teus post.
  3. Tenir cura de la redacció.
  4. No copiar contingut aliè.
  5. Optimitzar el post per a una correcta indexació en cercadors.
  6. Donar a conèixer les noves entrades a les xarxes socials.
  7. Publicacions periòdiques, segons les teves necessitats.
  8. Anàlisi de l’evolució del bloc i de cada post